banner
Platforma cu scarita, topogane si hintaPlatforma cu scarita, tobogan si hinta cu 2 scaune. Topogan fibra de sticla.
Detalii
1950 Lei.
Banca parcBanca din lemn pentru parcuri
Detalii
400 Lei.
Complex cu 3 topoganeComplex cu 3 topogane din fibra de sticla, pentru copii cu varsta cuprinse intre 3 si 13 ani. Diverse culori.
Detalii
5500 Lei.
Topogan tubular simplu - 3.5 MTopogan tubular simplu, din fibra de sticla cu o lungime de 3.5 metri .
Detalii
1950 Lei.
BalansoarBalansoar pentru copii
Detalii
550 Lei.
Topogane - Tobogan SpiralaTopogan spirala pentru copii. Tobganele sunt disponibile pe mai multe culori si pot fi comandate telefonic.
Detalii
1950 Lei.
Topogane - Tobogan 3.7 MetriTopogan pentru copii cu o lungime de 3.7 metri. Tobganele sunt disponibile pe mai multe culori si pot fi comandate telefonic.
Detalii
650 Lei.
Hinta si Foisor si Topogane 3 MHinta pentru copii cu doua scaunele + topogan + un foisor cu scarita , aceasta hinta este pentru copii dela 3-13 ani , acest topogan este din fibra de sticla de 2.5 M S-Line , in functie de pret se poate schimba topoganul
Detalii
1950 Lei.
Topogan S-Line 3 mTobogan drept din fibra de sticla cu o lungime de 2.7 metri ce poate fi montat la o inaltime de 140 cm
Detalii
550 Lei.
Topogan Drept 3.7mMaterial rezistent. Confectionat din material plastic (High-density polyethylene HDPE).Se poate folosi ca accesoriu la sistemele de joaca. Se poate monta la o inaltime de 130 cm.Lungime: 250 cm Varsta: 4-8 ani
Detalii
650 Lei.
Cautare
Cauta
Preturi
Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA
Taguri
Topogane , copii, ieftin, tobogane, tobogane, tobogane toboganeTopoganeTopoganeTopogane
Ce este topoganul ?
Indiferent, ca il numim topogan sau tobogan, un lucru este cert: este cel mai iubit instrument de joaca dedicat copiilor inventat vreodata! Este elementul care nu poate lipsi de la orice loc de joaca, pe langa faptul ca are multe domenii de aplicare, dar cel mai important este ca in orice situatie, in centru sta distractia si jocul!!!
banner
Topogane, Tobogane , Topogane pentru copii , Tobogane Copii , tobogane tobogane Tobogane de plastic , Topogane apa, topogane plastic, livrare gratuita topogane, opogane Tobogane Copii, Tobogane Locurile de joaca care imita castele, cetati sau casute cu topogane in diferite forme sunt la mare cautare. Cu strucuri de la cele mai simple pana la cele mai complexe, topoganele reunesc in acelasi produs mai multe oportunitati de distractie. Dotate cu diverse accesorii, turnurile cu topogane transforma o simpla joaca de copii intr-o adevarata aventura. Respectand toate regulile distractiei, topoganele nu fac rabat de la calitate si siguranta. Un loc de joaca tip turn cu topogan este construit pe o fundatie de beton sau ancorat in pamant. In functie de complexitatea sa, un Turn lemn sau fier poate fi alcatuit din tobogane, cataratori, tuneluri. Elementele turnului cu topogan comunica intre ele prin punti, platforme si scari. Franghiile sau balustradele care marginesc locul de joaca sporesc gradul de siguranta al copiilor.